Clóissas a la marinera

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kilo de clóissas
  • 1 ceba
  • 3 alls
  • Julivert
  • 3 cullarades de farina

Utensilis

Una olla, una casola, una espatola. un murte

Elaboració

Es bullen les clóissas es guarda el caldó per després es ratlla la ceba es posa a la cassola
amb poc foc ja que ha de coure quan està cuita es posa la picada del alls i del juliver;
Hi despés la farina. es dóna un parell de voltes i es posa el suc de les clóissas a la cassola.
Hi es torna a remena perquè es barregi tot.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2424 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: