Paella d'escorregut, de l'avi Pedro
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Per fer el brou:
- 1 Carcassa de pollastre
- 1 Cuixa de pollastre
- 2 Cullerades de cigrons
- 2 Cullerades de mongetes blanques
- 2 Cullerades de mongetes verdes
- 1 pilota de carn picada
- 7 grapats d'arròs
- Colorant alimentari
- Aigua
- Sal
6 racions
Elaboració
En primer lloc sofregirem una estoneta la carcassa i la cuixa de pollastre.
Afegir la resta d'ingredients i a continuació possar aigua per tal de fer el brou.
Deixar bullir 45 minuts en una olla normal, i 30 minuts si es fa a l'olla pressió.
Escòrrer els ingredients i esmicolar el pollastre i la pilota de carn picada.
Posar la paella al foc i sofregir el que s'ha escorregut, la carn i la verdura.
Afegir l'arròs i seguidament, abocar el brou.
Afegir el colorant.
Restificar de sal.
Deixar coure 15 minuts i els últims 5 minuts, introuduirem la paella dintre del forn, a 160 graus per tal que s'acabi de coure la paella i així aconseguir una crosteta per damunt de l'arròs
1h
Etiquetes: Paella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2625 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.