Arròs a la paella amb pop i navalles
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues potes de pop grans cuites
- Un paquet de navalles naturals
- 500 grams d'arròs tipus bomba Montsià
- Oli d'oliva
- Sal
- Marca per paelles (la trobareu a les meves receptes)
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- Picada d'all i julivert feta amb la batedora elèctrica
5 racions
Utensilis
Una paellera per cinc racions
Uns estalvis
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, obrim les navalles i quan comencen a estar obertes, traiem mitja clova i les reservem.
Seguidament en la paellera, fiquem tres cullerots de marca per paelles, afegim l'arròs i un bon raig de picada amb el biberó.
Tot seguit, ho remenem amb l'espàtula de fusta i hi afegim el fumet de peix fins a l'altura de les nanses.
A continuació, deixem que arrenqui a bullir, afegim les potes del pop tallat a trossos més aviat fins, corregim de sal, i tot seguit quan a bullit uns dotze minuts, afegim les navalles i ho deixem que s'acabi de coure en el forn a 180º, fins que l'arròs sigui cuit.
Ho retirem del forn i deixem que reposi uns cinc minuts tapat amb un drap net, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2475 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.