Cassola de macarrons gratinats
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Surinam
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 500 g de macarrons
- 250 g de quark baix en greix
- 2 ous
- Sal, pebre, pebre vermell i una mica de cúrcuma
- Formatge ratllat
- 300 g de formatge de carn finament picat (o pernil) mantega
4 racions
Elaboració
Bull els macarrons en aigua salada.
En un recipient a part mescla, 250 g de mató, 2 ous, sal, pebre, pebre vermell i una mica de cúrcuma.
Afegeix una mica de formatge ratllat, 300 g de pernil finament picat i finalment, barreja tot amb els macarrons.
Omple tot en una safata allargada de forn, i escampa la resta de formatge ratllat i una mica de mantega o margarina en flocs.
Col·loca la safata al forn i gratina durant 40 minuts a 200 graus.
Algunes vegades els serveixo amb una salsa Neàpoli de tomàquet i una amanida verda.
Etiquetes: Macarrons Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2470 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.