Cassola de macarrons gratinats

Ingredients

  • 500 g de macarrons
  • 250 g de quark baix en greix
  • 2 ous
  • Sal, pebre, pebre vermell i una mica de cúrcuma
  • Formatge ratllat
  • 300 g de formatge de carn finament picat (o pernil) mantega

4 racions

Elaboració

Bull els macarrons en aigua salada.
En un recipient a part mescla, 250 g de mató, 2 ous, sal, pebre, pebre vermell i una mica de cúrcuma.
Afegeix una mica de formatge ratllat, 300 g de pernil finament picat i finalment, barreja tot amb els macarrons.
Omple tot en una safata allargada de forn, i escampa la resta de formatge ratllat i una mica de mantega o margarina en flocs.
Col·loca la safata al forn i gratina durant 40 minuts a 200 graus.
Algunes vegades els serveixo amb una salsa Neàpoli de tomàquet i una amanida verda.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2592 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: