Sardines estofades
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de sardines de mida grossa
- Un got de vi blanc
- Una fulla de llorer
- Un brot de julivert
- Una branca de farigola
- Oli d'oliva
- Una ceba picolada
- Dos alls aixafats
- Sal
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet
- Un cullerot de fumet de peix
- Farina
6 racions
Utensilis
Una cassola marinera gran amb tapa
Uns estalvis
Una paella gran
Elaboració
Primerament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picada, els alls aixafats, la fulla de llorer, una branca de julivert i una branqueta de farigola.
Quan tot plegat és ben sofregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, el vi blanc i el cullerot de fumet de peix, i deixem que arrenqui el bull.
A part, netegem les sardines, els hi traiem el cap, les enfarinem i les fregim amb oli d'oliva, fins que estan daurades i tot seguit, les afegim a la cassola i a foc baix, deixem que s'acabi de coure tot el conjunt i ja les podrem servir a taula en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1570 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.