Sardines arrebossades amb cruixent de porros

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Setze sardines de mida grossa
  • Tres ous batuts
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • Pa ratllat
  • Un all ratllat
  • Farina
  • Sis porros grossos

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, netegem les sardines els hi traiem l'espina central, les obrim en forma de ventall, i les reservem.
Seguidament, netegem els porros i els tallem en juliana fina, els salem, els passem per farina i els fregim en una paella amb força oli d'oliva, i quan estan daurats, amb l'aranya de filferro els traiem i els anem posant en una safata plana amb un paper de cuina i els reservem.
A part en un bol de vidre batem els ous, els hi afegim julivert picolat i un all ratllat i ho reservem.
A continuació, agafem les sardines les salem, les passem per farina, les passem per l'ou batut i tot seguit per el pa ratllat, i les fregim fins que estan daurades, i ja les podem ficar de quatre en quatre en cada plat a la part de dalt en forma de ventall, i a la part de baix, farem un niu amb el cruixent de porros, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1637 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: