Salvitxada

El nom d'aquesta salsa ve del bitxo que s'hi incorpora. Ho podem fer amb un bitxo escalivat directament o afegint pebre vermell, que es picant perquè es una barreja de pebres que inclou bitxo.

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 30 grams, entre ametlles i avellanes torrades (mes ametlles que avellanes)
  • Un tomàquet petit escalivat per cap
  • Dos alls escalivats per cap
  • Nyora
  • Oli (3 parts d’oli de gira-sol per una d’oliva)
  • Vinagre al gust
  • Sal al gust
  • Una fulleta de menta o dues, segons quantitat
  • Pebre negre al gust
  • Pebre vermell, dolç si no es vol picant

Elaboració

Triturar els fruit secs junt amb la nyora.
Escalivar els tomàquets i els alls i després tritura'ls junt amb la menta.
Col·locar-ho tot dintre un recipient junt amb la resta d’ingredients.
Afegir sal, pebre, vinagre, i si es vol, una mica de crosta o pa sec remullat ben espremut.
Batre ben bé, anant incorporant l’oli com si féssiu allioli.
Podeu modificar les mesures al punt de cadascú.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: