Bacallà amb panses i pinyons
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 talls de bacallà dessalat
- 50 gr. de panses
- 50 gr. de pinyons
- Oli
- Pebre vermell picant
4 racions
Utensilis
Una paella
Una safata
Elaboració
Es possa el bacallà amb l'oli molt calent i per la part blanca, la part de la pell ha de quedar a sobre
Passats 3-4 minuts es gira i es deixa 3-4 minuts més
Es retira i es possa en una safata
A la paella, amb l'oli que queda de fregir, es tiren les panses i el pinyons i es rossejen.
Es separa la paella del foc i s'afegeix una culleradeta de pebre vermell picant, es remena una mica
S'afegeix tota aquesta salsa al bacallà
Llest per servir
15min
Etiquetes: La Segarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2784 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.