Pernilets de pollastre amb salsa de fetgets
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 alls pelats a làmines
- 8 Pernilets de pollastre
- 200 gr de fetgets de pollastre
- oli
- vinagre
- canyella
- pastilla de brou de carn
4 racions
Elaboració
Fregim en oli els alls juntament amb els fetgets de pollastre trossejats.
Quan estiguin daurats, els aboquem al morter i en l'oli restant fregim els Pernilets de pollastre.
En el morter, piquem bé els fetgets juntament amb els alls i hi afegim un bon chorretón de vinagre.
Quan el pollastre estigui fet, afegim la picada del morter, ho cobrim d'aigua, tirem una pastilla de brou de carn, pebre i una punteta de ganivet de canyella.
Coem a foc mitjà durant trenta minuts.
Notes
Si ho reserveu d'un dia per l'altre, està més bo
Etiquetes: Fetgets de pollastre Pollastre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1826 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.