Melva a la planxa
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Estació: estiu
tardor
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 63g Melva, pes comestible crua (1/3 part de les proteïnes animals necessari diàriament)
- 0.3g salador per peix Carmencita.
- 2g all trinxat.
- 3g oli oliva.
- 0.1g julivert en pols.
- 0.05g pebre blanc.
1 racions
Elaboració
Untar el peix amb poc oli.
Salar amb el salador per un cantó (l'altre cantó agafa la sal de la paella).
Paella al foc fort amb polsim del salador.
Quan estigui molt calenta posar-hi el tall (transversal de 1.5cm) de Melva.
quan estigui ros girar i posar-hi a sobre (dintre la paella) la resta de condiments.
Servir en plat calent.
4min
Notes
La Melva és un peix de temporada. Dietèticament semblant a la Tonyina.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1889 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.