Melva a la planxa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 63g Melva, pes comestible crua (1/3 part de les proteïnes animals necessari diàriament)
  • 0.3g salador per peix Carmencita.
  • 2g all trinxat.
  • 3g oli oliva.
  • 0.1g julivert en pols.
  • 0.05g pebre blanc.

1 racions

Elaboració

Untar el peix amb poc oli.
Salar amb el salador per un cantó (l'altre cantó agafa la sal de la paella).
Paella al foc fort amb polsim del salador.
Quan estigui molt calenta posar-hi el tall (transversal de 1.5cm) de Melva.
quan estigui ros girar i posar-hi a sobre (dintre la paella) la resta de condiments.
Servir en plat calent.

4min

Notes

La Melva és un peix de temporada. Dietèticament semblant a la Tonyina.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1889 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Nen, no et flipis tant amb la bàscula i digues mig gra d'all (2,5 g), 1 culleradeta d'oli (3 ml), sal i deixa estar la Carmencita i 1 polsada de julivert en pols i de pebre blanc perquè se t'entengui.
Aquesta recepta és gairebé absurda.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: