Lluentes a la planxa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze lluentes,( sis per comensal)
  • Oli d'oliva
  • Ví blanc
  • Pebre negre en pols

2 racions

Elaboració

Les lluentes, són unes petxines de color marró brillant, una mica més grosses, que les cloïsses, i la carn, té una cua de color carbassa.
En una planxa ben calenta, posem les lluentes, i deixem que s'obrin.
Quan comencen a obrir-se, els hi traiem una clova, i les deixem que s'acabin de coure, cara amunt.Mentre es van coent, les reguem amb un rajolí de vi, i oli d'oliva.
Tot seguit, les espolsem amb pebre negre, i quan siguin cuites, ja les podrem treure a taula en una safata ben bonica.
Aquestes lluentes, mariden molt bé, amb una copa de cava ben fresqueta, !! bon profit !!

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4695 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: