Espàrrecs verds a la planxa, amb fuagràs casolà
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit espàrrecs verds de cultiu
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Fuagràs casola ( el podeu trobar a les meves receptes )
1 racions
Utensilis
Una planxa
Un plat pla de porcellana blanca
Una espàtula plana, metal·lica
Elaboració
Primerament, farem el fuagràs com explico a la meva recepta i el reservem.
Tot seguit, en una planxa calenta, posem els espàrrecs salpebrats amb un rajolí d'oli, i els coem fins que veiem que són tous. Agafem els espàrrecs, i amb l'ajud d'una cullereta, els anem untant amb el fuagràs i els posem en el plat.
Seguidament, ja els podrem servir a taula, de forma individual.
45min
Notes
Farem tants plats d'aperitiu, com persones siguem a taula.
Etiquetes: La cuina del fuagràs Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3109 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.