Sípia a la planxa sobre llit de patates arrebossades i allioli
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis patates arrebossades (les trobareu a les meves receptes)
- Un morter d'allioli fet a ma (el trobareu a les meves receptes)
- Quatre sípies de mida gran
6 racions
Utensilis
Una safata rectangular gran de porcellana
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Una planxa gran
Unes pinces per la planxa
Elaboració
Primerament, fem l'allioli com explico a la meva recepta i el reservem.
Tot seguit, fem les patates arrebossades com explico a la meva recepta, i les posem a la safata de porcellana fent un llit,i ho reservem.
Seguidament, netegem la sípia, la tallem en tires de dos dits d'ample i les posem damunt la planxa, fins que estan cuites i daurades.
Ja per acabar, anem ficant la sípia ben posada al damunt del llit de patates, i amb l'ajud de la mànega pastissera carregada amb l'allioli, anem fent ratlles damunt la sípia, i ja la tenim llesta per servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1653 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.