Tonyina a la planxa amb parmentier de bròquil
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Parmentier de bròquil (el trobareu a les meves receptes)
- Un tall de tonyina de 250 grams aproximadament
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
1 racions
Utensilis
Un plat gran de porcellana blanca
Una espàtula metal·lica plana
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Elaboració
Primerament, farem el parmentier de bròquil com explico a la meva recepta i el reservarem.
Seguidament, salpebrem el tall de tonyina i el fiquem damunt la planxa ben calenta espolsada amb una mica de sal.
Quan veiem que per la banda que hi ha damunt la planxa cambia de color, girem el tall de tonyina i deixem que s'acabi de coure.
Tot seguit, fiquem la tonyina damunt el plat, i a la part de baix amb l'ajud de la mànega pastissera, fem tres tires de parmentier, afegim un rajolí d'oli d'oliva damunt la tonyina, i ja ho pdrem servir a taula.
30min
Notes
Farem tants talls de tonyina com començals seguin a taula
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1701 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.