Tonyina a la planxa amb parmentier de bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Parmentier de bròquil (el trobareu a les meves receptes)
  • Un tall de tonyina de 250 grams aproximadament
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

1 racions

Utensilis

Un plat gran de porcellana blanca
Una espàtula metal·lica plana
Una mànega pastissera amb un broc rissat

Elaboració

Primerament, farem el parmentier de bròquil com explico a la meva recepta i el reservarem.
Seguidament, salpebrem el tall de tonyina i el fiquem damunt la planxa ben calenta espolsada amb una mica de sal.
Quan veiem que per la banda que hi ha damunt la planxa cambia de color, girem el tall de tonyina i deixem que s'acabi de coure.
Tot seguit, fiquem la tonyina damunt el plat, i a la part de baix amb l'ajud de la mànega pastissera, fem tres tires de parmentier, afegim un rajolí d'oli d'oliva damunt la tonyina, i ja ho pdrem servir a taula.

30min

Notes

Farem tants talls de tonyina com començals seguin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1795 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: