Mandonguilles amb cloïsses
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 g de carn picada de vedella
- 250 g de carn picada de porc
- 300 g de cloïsses
- 100 ml de vi blanc
- 1 ou
- 2 cullerades de juivert picat
- 1 pastilla de caldo
- 1 ceba grossa
- 2 grans d'all
- Pa ratllat, olu, sal i pebre
- Farina
6 racions
Elaboració
En un bol barregeu les carns amb l'ou batut, poseu-hi sal i pebre, pa ratllat i la pastilla de caldo esmicolada i formeu
les mandonguilles. Passeu-les per farina i fregiu-les amb oli. Reserveu-les.
Coleu l'oli i fregiu-hi en una cassola a foc suau la ceba picada amb el minipimer i els alls, afegiu-hi el julivert, les cloïsses, el vi i un got d'aigua. Deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Poseu-hi les mandonguilles i deixeu-ho coure a foc suau uns 15 minuts més. Afegint-hi més aigua si fos necessari.
45min
Notes
Per fer les mandonguilles, tingueu sempre les mans mullades d'aigua, d'aquesta manera la carn no s'enganxa a les mans i queden millor tancades i ben rodones.
Jo poso dues cullerades rases de pa ratllat. També depent del ou si es més gros o petit.
Podeu afegir-hi les cloïsses obertes apart, o bé posar-les els 10 minuts abans d'acabar la cocció.
Etiquetes: Mandonguilles Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4373 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.