Crema de crancs

Categoria:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregiu la ceba i la pastanaga picades en una mica d'oli durant 10 minuts. Afegiu-hi els crancs i, quan es tornin vermells, flamegeu-los amb el conyac.
Aboqueu el vi, deixeu-ho reduir uns minuts i afegiu-hi el brou. Poseu-hi sal i pebre i que cogui durant 15 minuts.
Passeu-ho tot pel colador xinès, pressionant bé per treure el suc dels crancs.
Escalfeu la mantega en una paella i daureu la farina. Aboqueu-hi el brou i deixeu que cogui durant 15 minuts, remenant de tant en tant perquè la farina no s'agafi. Afegiu-hi la nata i rectifiqueu de sal.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se