Niu de pasta fullada amb sèpia musclos i gambes en salsa beixamel als bolets
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 sèpies sense potes,
- 1/2 kg de musclos,
- 10 gambes grans,
- Una massa de pasta fullada,
- 2 culleres soperes de farina,
- Bolets secs del Montsant picades,
- Una çeba petita,
- 1/2 l. de llet,
- Mig got petit de vi blanc o brandy,
- Sal,
- Oli d'oliva verge.
Per decorar:
- Tomàquets cherrys,
- Brots verds,
- Esferificació d'oli d'oliva.
4 racions
Elaboració
Coem la massa en blanc en un recipient rodó o quadrat amb paper vegetal de fons fent un niu al Forn fins que es dauri, mentre fem els musclos al vapor, alhora, anem fent les gambes a la planxa en la paella amb oli d'oliva, i una vegada fetes en la mateixa paella, fem les sèpies trossejades, quan sigui a punt li afegim el vi blanc i deixem consumir, posem la llet en un cassó amb una cullera sopera de bolets triturats a foc lent per escalfar uns graus, piquem la ceba molt petita i fregim, seguit afegim 2 culleres soperes de farina i anem removent fins que dauri una mica, afegim la llet i fem la beixamel, en un recipient posem la beixamel i 4 gambes i triturem, barregem, la beixamel juntament amb la sèpia i part dels musclos i removem dos minuts i apartem, omplim els nius col·locats sobre els brots i decorem amb les gambes i musclos restant, els cherrys i unes gotes de esferificació d'oli d'oliva.
1h 15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2088 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.