Crema de pastanaga

Categoria:
Dieta: vegetariana
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 500 g de pastanaga
  • 500 g de patata
  • 100 g de ceba
  • 50 g de mantega
  • 200 ml de crema de llet
  • Sal

4 racions

Elaboració

Sofregiu la ceba, les patates i les pastanagues amb la mantega fins que agafin color.
Després afegiu aigua bullint fins que cobreixi i deixeu bullir fins que cogui tot.
Tritureu i afegiu-hi la crema de llet.
En acabar, si voleu una textura més suau, passeu pel xino.

Notes

Ho podeu decorar amb una branqueta de julivert.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10655 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Pilar Díez Escudero diu:
Jo faig aquesta crema amb oli verge d' oliva ,no amb manteca que no es saludable,poso all i una mica de pebrot vernell, i penso que posa crema de llet , ho empeora ,no es cuina catalana, posar un rajoli d' oli verge D' oliva.
La alimentació es la base de la salut, tots els pures la gent posa mantega i crema de llet,posar oli verge d' oliva millor gust i Salut.
Santi Estruch diu:
Ok amb l'oli d' oliva, però si afegiu una rama de sajulida o timò al sofregit i no la treieu fins que es trituri. BONISSIM.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: