Llengua de bou amb escalunya caramel·litzada

Aquest bolet rep el seu nom perquè sota el barret en comptes de les típiques làmines hi te unes fines agulles que recorden la llengua de bou.

Categoria:
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grs. de llengua de bou (hydnum repandum)
  • 8 escalunyes
  • 70 grs. de mantega
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal comú
  • Cibulet

Elaboració

Peleu les escalunyes i picoleu-es fines
En una paella fondre la mantega.
Un cop fosa afegiu-hi un raig d'oli d'oliva verge extra i incorporeu-hi les escalunyes picades, assaoneu-ho i deixeu-ho a foc baix fins que es caramel·litzin.
Afegiu-hi els bolets.
Sofregiu a foc baix durant uns cinc minuts. Doneu la volta als bolets i deixar a foc baix cinc minuts més amb la paella tapada, perquè s'acabi de coure. I ja ho podem retirar.
A l'hora de servir; en un plat pla col·loqueu al fons la escalunya caramel·litzada i a sobre els bolets. I decoreu amb cibulet picolat.

Notes

Aquest bolet també es coneix com a Picornell.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1814 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: