Bacalla amb all i oli

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 lloms de bacalla desalat i sense cap espina.
  • 1 ou
  • 1/4 de l. de oli de girasol
  • 1 gra de all
  • un polset de sal
  • unes gotes de llimona

4 racions

Elaboració

fer un all i oli casolá amb un ou un grá de all una miqueta de sal, unes gotes de llimona i oli millor de girasol.
posar.hi una safata de forn els troços de bacallá y per sobre tapeu-lo tot amb el all i oli com una montanyeta.
el forn té que sehi ja calent a uns 180º....
els temps de que sigui fet, será el que cuan se hagui fet una costra dourada sobre el all i oli.
una forma sensilla de cuinar el bacallá, queda bonisim i es molt facil de fer. no queda sabor fort a alli i oli.

20min

Notes

un truc per fer un all i oli una mica especial.....posar la meitat del dent d. all a una paelleta amb una miqueta de oli de oliva, sofregir.lo, i deixar que es refrede...despres afegirlo al oli restant crú de girasol la part del all crú i fer el all i oli com sempre amb la batedora....(gent, disculpeu el meu catalá escrit, lo he apres tota sola, no soc catalana de naixement i no he pogut estudiar.lo bé, nomes ajudant als fills amb el deures de escola :-)... )


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1851 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Soc un gran amant del bacallà, m´agrada molt aquesta recepte, jo la faig sovint algun cap de setmana.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: