Amanida tèbia de bolets amb esqueixada a banda

Ingredients

Per l’amanida de bolets:

Per l’esqueixada:

2 racions

Elaboració

De l’amanida de bolets:

Netegem bé l'enciam fulla a fulla i altres verds i els escorrem.
Netegem els xampinyons i/o altres bolets amb un drap humit.
Agafem una paella amb un fons d'oli i la posem al foc. Hi posem els xampinyons o altres bolets a dins a foc mig.
Mentre pelem l'all i el trinxem a trossos petits. Quan els xampinyons ja no tenen aigua hi posem l'all, els salem i li donem un parell de voltes.
Mentre, disposem l'enciam en una safata i hi posem els xampinyons que hem tret de la paella a sobre, esperant primer que es refredin una mica. L'oli dels xampinyons ens servirà d'amaniment per l'enciam.
Mentre, fem l’amanida de bolets, preparem l’esqueixada i així el temps d’elaboració, és més curt.

De l’esqueixada:

Esqueixem en trossos petits el bacallà. El salpebrem una mica.
Omplim un motlle rodó amb les tires de bacallà. Ho fem dues vegades per fer dues racions. Desmotllem. Per sobre hi tirem el tomàquet ratllat i ho amanim amb un raig d’oli d'oliva verge extra.

Per acabar el plat:

Posem en un plat tipus rectangular, l’amanida de bolets en un costat i a l’altre l’esqueixada.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se