Cebetes caramelitzades

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

La primera cosa que farem serà escaldar les cebetes per poder-les pelar amb més facilitat. Si tallem les dues puntes, les pelarem fàcilment.
A continuació les posem a la paella amb l'oli, les salem i les fregim durant 5 minuts, remenant perquè vagin agafant color, sense que es cremin.
Afegim el vi i l'aigua.
Quan comencin a bullir, abaixem el foc i les deixem fer semitapades, a foc lent, durant uns 15 minuts, fins que quedin una mica toves i es beguin quasi tot el líquid.
Afegim el sucre i el deixem caramelitzar sense parar de voltejar-les, durant uns 3 minuts.
Les deixen refredar una mica i ja estan llestes per menjar.

25min

Notes

El més entretingut d'aquest plat, és pelar les cebetes. Convé tenir-les pelades amb antelació. Les poden fer el dia abans de menjar-les i així les tindrem a punt quan ens calguin.
És un acompanyament molt adequat per plats de carn. Queden molt bones.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se