Pastís de xocolata - Bôlo Ritxie/46

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per fer el pastís:

Per fer la cobertura:

8 racions

Utensilis

També es pot fer amb la Thermomix.

Elaboració

Posarem el forn a escalfar a 190º.
Desfarem la xocolata i les mantegues al bany maria.
Un cop desfetes i ja tretes del bany, anirem afegint els ous, un per un, mentre continuem remenant.
A continuació incorporarem el sucre i per acabar la farina.
Untarem un motlle amb mantega i l'espolvorarem amb farina.
Com que jo faig servir els motlles de silicona queda molt bé passar-hi un pinzell amb oli d'oliva.
El posem al forn 23 minuts.
L'interior del pastís ha de quedar humit.
Ens quedarà millor si el deixem d'un dia per l'altre.

Per fer la glaça que el cubreix i que és opcional:

Barregerem la clara d'ou amb el suc de llima i anirem afegint el sucre fins que no quedi cap grumoll.
Aquest cop com he fet servir el motlle amb dibuixos i m'ha quedat el dibuix que veieu a la fotografia.
És millor guarnir-lo quan el pastís s'ha refredat.

30min

Notes

Es pot servir amb gelat (del gust que més ens agradi) o també amb un coulis de qualsevol fruita.
Avui l'he fet com a regal d'aniversari pel meu germà Ricard que n'ha fet 46.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se