Magenca saltada a la basca

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una paella mitjana
Una espàtula de fusta

Elaboració

En una paella mitjana amb un raig d'oli d'oliva, sofregim un all laminat i un bitxo petit.
Quan l'all ja comenci a estar daurat, afegim la magenca amb un pessic de sal, i amb l'espàtula de fusta anem remenant durant quatre minuts.
Ho retirem i escorrem bé, i ja ho tenim a punt per servir a taula.

30min

Notes

Aquesta recepta la fem per una persona, però la podem fer per tantes persones com seguin a taula.
La magenca només la podem trobar en peixateries molt selectes, durant el mes de Febrer.
La magenca també la coneixem amb el nom de peixet per la truita, o xanguet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se