Xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

15 racions

Utensilis

Un atuell amb tapa

Elaboració

Agafem els trossos d'embotit, i els tallem un a un en daus petits, i els anem posant dintre del atuell, i quan ja els tenim tots picats, ho barregem tot ben barrejat, i ja ho podrem guardar a la nevera fins que ens facin falta.

45min

Notes

Aquesta recepta, temps enrere les xixorrites les podíem trobar a les cansaladeries dels mercats, però com que ara es fa difícil de trobar-ne, penjo aquesta recepta, perquè ens les puguem fer nosaltres mateixos.
Molts dels companys i companyes de receptes.cat, alguna vegada m'han preguntat que que eren les xixorrites, doncs ara ja ho sabeu i us les podreu fer vosaltres mateixos/as.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se