Pastís de carbassó i formatge

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Per començar tallarem la ceba i els carbassons a làmines, si pot ser amb mandolina millor, i ho posarem en un recipient apte pel microones. Hi posarem per sobre una mica d'oli d'oliva i ho posarem al microones uns 8 minuts a màxima potència.
Un cop passat aquest temps, amb l'ajuda d'una cullera ho barrejarem tot, hi posarem els pinyons, la sal i el pebre i seguirem remenant.
En un bol batrem els ous amb la llet. Seguidament agafarem un motlle, millor que sigui de silicona i anirem posant capes, primer de verdura, després de formatge i així fins acabar la barreja de verdures.
Ho posarem al forn prèviament escalfat entre 20 i 30 minuts a 200º o fins que veiem que hagi quallat l'ou.
Un cop cuit només ho hem de desmotllar i servir, calent, a temperatura ambient o fred. Com més us agradi


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se