Brownie de xocolata blanca

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Elaboració

Per començar fondrem la xocolata blanca amb la mantega, un cop foses ho barrejarem bé i reservarem. Agafarem un bol i batrem els ous amb el sucre a mà amb una barilla, un cop obtinguem una mescla homogènia hi afegirem la llet i el llevat. Després afegirem la barreja de la mantega amb la xocolata, procurant que no estigui calent. Finalment afegim la farina tamissada i seguim batent a mà fins que tots els ingredients quedin ben lligats. Per acabar hi posarem les nous. Posarem la barreja en un motlle i ho posarem al microones 5 minuts a màxima potència. Sobretot el més important és deixar-lo reposar dins del microones sense obrir la porta entre 5 i 10 minuts. Un cop passat aquest temps, desmotllarem i el podem decorar al vostre gust, jo hi he afegint unes nous, però hi podeu posar el que volgueu.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se