"Fondue" de xocolata i fruites naturals i/o confitades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Microones, i aparell de "fondue"

Elaboració

Posarem la tarrineta de la xocolata al microones, el temps que ens indiqui a la mateixa tarrina.
Tallarem en dauets petitons la fruita, i la posarem en plats pel mig de la taula, perquè cada comensal agafi la que li vingui de gust.
Tindrem en compte de ruixar les fruites que s'ennegreixen amb suc de llimona.
Posarem la xocolata ja desfeta a la "fondue", amb el raget de whisky, i ho barrejarem tot ben barrejat.
Ho posarem sobre la taula i a menjar.

45min

Notes

Podeu també sucar a la xocolata galetes, neules, fruits secs, etc...
Aquestes postres són ideals per a no tenir massa feina d'elaboració.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se