Arròs de capipota amb escamarlans
Categoria:
Típica de:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cebes
- 6 tomàquets
- 2 fulles de llorer
- 1 cabeça d’alls
- 100 g de cansalada fumada
- 500 g de capipota cuit
- 400 g d’arròs bomba
- 8 escamarlans mitjans
- 50 g de sucre
- 1 bitxo
Elaboració
Piqueu la ceba petita i poseu-la a sofregir a la paella juntament amb el bitxo, l'all picat i el llorer.
Escaldeu el tomàquet per treure-li la pell, reieu-li també les llavors i talleu-lo a daus petits i afegiu-lo a la ceba quan estigui daurada.
Deixeu-ho sofregir a la mateixa paella.
Rectifiqueu-ho de sal i sucre.
Talleu la cansalada a tires fines i afegiu-la al sofregit, introduïu-hi el capipota, també tallat, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure a foc lent fins que s'evapori quasi tota l'aigua.
Quan tingueu l'estofat acabat, traieu-ne el bitxo i el llorer i afegiu-hi l'arròs.
Deixeu-ho coure 15 min i afegiu-hi els escamarlans sense la closca ni el cap.
Deixeu-ho coure 2 min més.
Comparteix aquesta recepta: