Arròs de capipota amb escamarlans

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Piqueu la ceba petita i poseu-la a sofregir a la paella juntament amb el bitxo, l'all picat i el llorer.
Escaldeu el tomàquet per treure-li la pell, reieu-li també les llavors i talleu-lo a daus petits i afegiu-lo a la ceba quan estigui daurada.
Deixeu-ho sofregir a la mateixa paella.
Rectifiqueu-ho de sal i sucre.
Talleu la cansalada a tires fines i afegiu-la al sofregit, introduïu-hi el capipota, també tallat, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure a foc lent fins que s'evapori quasi tota l'aigua.
Quan tingueu l'estofat acabat, traieu-ne el bitxo i el llorer i afegiu-hi l'arròs.
Deixeu-ho coure 15 min i afegiu-hi els escamarlans sense la closca ni el cap.
Deixeu-ho coure 2 min més.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se