Peres amb crema de cafè
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 peres
- El suc d'una llimona
- 1 cullerada de cafè soluble
- 2 rovells d'ou
- 100 gr. de sucre
- 1 got de llet
- 1 copa de rom
- 1 cullerada de Maizena
Elaboració
Peleu les peres i poseu-les en una cassola cobertes amb aigua. Aboqueu-hi la meitat del sucre i el suc de la llimona. Aleshores coeu-ho tot fins que les peres siguin tendres. Escorreu-les i reserveu-ne el suc de cocció.
A continuació, escalfeu en un cassó la llet amb el cafè soluble i la resta del sucre.
A part, barregeu el rom amb els rovells, la Maizena i el líquid de coure les peres. Afegiu-ho al cassó i remeneu-ho constantment amb una cullera de fusta fins que espesseixi.
Finalment, aboqueu la crema damunt les peres. Serviu-ho fred.
Comparteix aquesta recepta: