Albergínia farcida

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primerament es parteixen per la meitat. Es posen al forn cara avall, perquè plorin i la pell cogui i no es fregeixi.
Després quan estigui feta, es gira i per fer l'altre banda. Quan també estigui feta, es treuen i es buiden, deixant només una mica de carn al voltant de la pell. La carn de l'albergínia que hem tret, es posa en un bol on li afegim la llonganissa, ho triturem.
A part en una paella, es fregeix la ceba, i quan estigui dorada li afegim el triturat, i ho saltegem. Després hi afegim la llet i la farina, i així crearem una espècie de beixamel compacta. És important que quedi sòlid. Per tant la llet l'hem d'anar tirant a poc a poc per calcular-ho correctament.
Quan estigui cuit es treu.
Fet això, es posa la massa dins les albergínies i se li posa una mica de formatge ratllat per sobre. Es posa al forn una estona i quan estigui daurat, es treu i presenta-ho correctament, per assaborir un plat impressionant.

Notes

Les albergínies també es poden fer al vapor, i així aconseguirem una textura més esponjosa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se