Arròs amb llet, integral i vegà
Sabem que aquesta recepta és molt agradosa, tant per a les postres com per a esmorzar o berenar... Així que es tracta de fer-ho saludable també, que ens nodreixi. Per això totes les voltes amb els ingredients. Si la feu, agrairé els vostres comentaris.
Categoria:
Postres i dolços
Dieta: celíaca
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Arròs semi-integral ecològic
- Beguda d'arròs i coco i/o llauna de llet de coco
- Canyella en branca i en pols
- Beina de vainilla
- Llimona ecològica
- Sucre de coco o un altre endolcidor
- Un pessic de sal
Elaboració
En una cassola posar la beguda d'arròs i coco, amb una branca de canyella, una beina de vainilla, la part groga de la pell d'una llimona i un pessic de sal... Fer coure llargament a foc baix.
Posar en remull l'arròs semi-integral ecològic una estona, rentar, cobrir amb aigua neta de qualitat i fer coure. Quan l'arròs estigui cuit, escórrer, colar-hi al damunt la beguda que també estem cuinant, obrir a lo llarg la vainilla, rascar l'interior amb cura i afegir la pasta extreta a l'arròs, afegir l'endolcidor que es vulgui i fer coure una bona estona més, a foc baix i comprovant que no s'enganxi.
Quan estigui tebi, guardar a la nevera, etiquetat amb el que és i la data en que s'ha fet. Bo i nutritiu per a tota la setmana.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
397 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.