Gelea de caqui

Quan arriba el moment madur d'aquesta deliciosa fruita, farem unes senzilles postres per gaudir del seu excel.lent sabor, i no haver de lluitar amb la parafernàlia que conté al seu interior.

Ingredients

  • 2kg de caquis molt madurs, sense esclatar (emporta't carmanyola al mercat).
  • 750ml de suc de poma "Cal Valls"
  • 50g de sucre integral (o un grapat de fulles d'estèvia)
  • 5g d'agar-agar.

10 racions

Utensilis

Colador xino

Elaboració

Posar al foc el suc de poma amb l'agar-agar i l'endolcidor. Quan vulgui bullir, baixar el foc i coure uns 8 o 10 minuts.
Treure el peduncle i rentar amb cura els caquis.
Posar els caquis i el xarop en un recipient ampli i trinxar-los (amb unes varilles o amb les mans netes)
Passar pel xino.
Repartir en recipients de postre, si es menjarà el mateix dia, o posar en pots de vidre amb rosca i a la nevera, per consumir en 6 dies.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2421 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: