Pollastre estofat amb okres

Dr. Mercola

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 1 pollastre eco, tallat a troços
  • 1 tassa de ceba finament picada
  • 3 grans d'all picats
  • 1/2 tassa d'api ratllat
  • 2½ tasses de tomàquets pelats, sense llavors i picats
  • 1 culleradeta de comí
  • 1 culleradeta de pebre caiena
  • ½ culleradeta de bitxo en pols
  • 2 tasses de brou de pollastre
  • 2 tasses d'okres fresques
  • ½ tassa de pebrot vermell a tires
  • 1 tassa de pebrot verd ben picat
  • Sal i pebre al gust
  • 2 cullerades de coriandre fresc picat (per guarnir)

Elaboració

Remullar l'okra en aigua amb una mica de vinagre de poma i sal durant una mitja hora, rentar, escorrer i reservar.
Fregir en una cassola amb una mica d'oli els trossos de pollastre per tots dos costats fins que estiguin daurats i reservar.
Afegir la resta de l'oli i saltar la ceba, l'api i l'all durant uns 8 o 10 minuts.
Pujar el foc, afegir el tomàquet i les espècies i cuinar 8 o 10 minuts més.
Introduir el brou de pollastre i els trossos de pollastre, tapar la cassola, reduïr el foc i cuinar uns 15 minuts.
Tallar en dos o tres troços les okres i afegir-les.
Després posar-hi els pebrots i cuinar uns 8 o 10 minuts més.
Guarnir amb el coriandre i servir.


Recepta de cuina de Pollastre estofat amb okres
Pollastre guisat amb okres
per Beppa Casas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1637 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: