Pollastre estofat amb okres
Dr. Mercola
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 1 pollastre eco, tallat a troços
- 1 tassa de ceba finament picada
- 3 grans d'all picats
- 1/2 tassa d'api ratllat
- 2½ tasses de tomàquets pelats, sense llavors i picats
- 1 culleradeta de comí
- 1 culleradeta de pebre caiena
- ½ culleradeta de bitxo en pols
- 2 tasses de brou de pollastre
- 2 tasses d'okres fresques
- ½ tassa de pebrot vermell a tires
- 1 tassa de pebrot verd ben picat
- Sal i pebre al gust
- 2 cullerades de coriandre fresc picat (per guarnir)
Elaboració
Remullar l'okra en aigua amb una mica de vinagre de poma i sal durant una mitja hora, rentar, escorrer i reservar.
Fregir en una cassola amb una mica d'oli els trossos de pollastre per tots dos costats fins que estiguin daurats i reservar.
Afegir la resta de l'oli i saltar la ceba, l'api i l'all durant uns 8 o 10 minuts.
Pujar el foc, afegir el tomàquet i les espècies i cuinar 8 o 10 minuts més.
Introduir el brou de pollastre i els trossos de pollastre, tapar la cassola, reduïr el foc i cuinar uns 15 minuts.
Tallar en dos o tres troços les okres i afegir-les.
Després posar-hi els pebrots i cuinar uns 8 o 10 minuts més.
Guarnir amb el coriandre i servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1637 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.