Pastís de castanyes

Ingredients

  • 750g castanyes pelades
  • 4 claus d'olor
  • 250g sucre integral
  • 4 ous

Utensilis

Varilles (a mà o mecàniques) per muntar les clares. Motlle rodó.

Elaboració

Coure les castanyes cobertes d'aigua, amb els claus. Pelar i triturar. Encendre el forn.
Separar els rovells de les clares. Batre els rovells amb el sucre i incorporar el puré de castanyes.
Muntar les clares i afegir amb cura a la barreja anterior.
Untar el motlle amb mantega i empolsinar de farina, i abocar-hi la massa.
Coure a 150º durant uns 45 minuts. Punxar amb un escuradents, si surt net ja està cuit.
Deixar refredar per desenmotllar.
Es pot napar amb xocolata i guarnir amb uns confits de color intens.


Recepta de cuina de Pastís de castanyes

Pastís de castanya i xocolata

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3952 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: