Velouté de pèsols a la menta

No cal llençar les beines dels pèsols, aprofitem tot el fruit fent una sopa freda de pèsols.

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegana
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 g de beines de pèsols
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 patata mitjana
  • 1 cullerada de brou de verdures (o un dau)
  • 6 branquetes de menta fresca
  • sal pebre

4 racions

Elaboració

Rentar les beines sota aigua freda corrent. Traieu els extrems.
Peleu les cebes i talleu-les a quarts.
Peleu la patata i talleu-la a daus grans.
Escalfeu una olla gran d'aigua amb el brou de verdures. Afegiu les beines, la ceba i la patata. Deixar coure durant 10 minuts.
Barrejar finament amb una mica de brou de cocció i menta fresca.
Colar la sopa per un colador o un xino per treure els fils de les closques.
Posa en frfesc fins que estigui llest per servir.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

752 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: