Sopa medicinal

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una olla, una cullera de fusta i un batedora elèctrica.

Elaboració

Sofregir la ceba, feta a trossos, durant uns cinc minuts.
Afegir l'aigua i la sal, o el brou. Que bulli durant mitja hora o tres quarts.
S'hi tira la farigola, s'apaga el foc i es deix reposar una estona i es cola.
S'hi afegeix el pa torrat, els alls a trossets i un bon raig d'oli d'oliva. Es deix reposar uns moments i es tritura.
Es serveix calent.

1h

Notes

Aquesta sopa és curativa, ja que aprofitem les sustàncies medicinals de la ceba, la ferigola i els alls. Ens protegirà, també de la grip... de la A de la B..., en fí, de totes les grips hagudes i per haver.
Porveu-ho!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se