Arròs dolç especial

Categoria:
Típica de: Brasil
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posarem l'aigua a bullir amb la pell de la llimona, i quan bulli abocarem l'arròs i el deixarem coure lentament durant 1/2 hora.
Retirarem del foc i afegirem la llet.
Deixem refredar.
Si es confita a la nevera d'un dia per l'altre serà més bo.
L'arròs es beu tot el líquid.
En el moment de servir empolvorem amb la canyella.

40min

Notes

No us penseu que per portar llet condensada quedi molt dolç.
Resulta cremós i no embafa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se