Arengades o sardines de costa sobre llit de pebrot vermell

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Elaboració

Obrir i netejar les arengades, en una paella fregir-les amb oli d' oliva. Apart en un plat posar el pebrot vermell a tires.
Presentar el plat amb les arengades sobre les tires de pebrot i amb una mica del oli de la paella de fregir-les al damunt.
Es un plat molt senzill de fer i molt gustós , sobretot per la barreja de dolç i salat dels productes. Al pebrot no hi poso sal perqué les arengades ja en porten.
Es un petit record per la meva àvia que sempre mel feia cuan jo era petita i encara ara en gaudeixo com una nena del plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se