Salsa de calçot (la més tradicional i bàsica)

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

en un morter(o batedora) primer posarem la sal al gust, picarem els alls, afegirem i picarem les ametlles i les avellanes,picarem els tomacons, afegirem l'oli a poc a poc sense deixar de
picar (0 batre),fins que veiem que la salsa quedi bé per a sucar-hi el calçot (depèn de l'oli
la podrem fer més espessa 0 més clara),finalment afegirem la llesca de pa ,la polpa de la nyora
o el pebre vermell.

30min

Notes

la untentica de valls tarragona


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se