Galets d'Espinacs
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 20 Galets gegants
- 1 cullerada d'oli
- 1 ceba picada
- 500gr. d'Espinacs
- 750gr de formatge ricotta
- 1/3 d'una tassa de formatge parmesà
- 250gr de salsa de tomàquet
- 1/3 d'una tassa de panses
- 1/3 d'una tassa de pinyons
Elaboració
Coure la pasta en una olla amb aigua bullint, fins que estigui al dente i retirar-la.
En una paella tirar un raig d’oli i quan estigui calent afegir-hi la ceba. Remenar durant 4 minuts i afegir-hi els espinacs, quan hagin minvat afegir-hi el formatge, les panses i els pinyons. Remoure bé.
Colocar la barreja dins els galets i ratllar per sobre el formatge parmesà. Col•locar-les al grill durant uns 3 minuts fins que estiguin lleugerament daurats.
Posar la salsa en un pot i remoure a foc alt durant 1 minut. Aboqueu la salsa en un plat i col•loqueu a sobre els galets
Comparteix aquesta recepta: