Crema de carbassa

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Pelar la carbassa, la patata i la ceba. Ferf-ne cuadradets per que es cou i es tritura millor i posar-ho a coure en una olla en aigua i sal i la fulla de llorer (compte a retirar-la abans de triturar-ho)
Quan ja està cuit, escorrer i posar en un recipient on es pugui triturar bé al minipimer afegint els formatgets. Ha de quedar una textura fina i cremosa.
Al servir, posar al mig una cullerada del pernil que perviameent haurem fregit per que quedi ben cruixent.
i l'ou dur ratllat.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se