Sopa de ceba gratinada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Feu un brou suau i reserveu-lo. A banda talleu la ceba a anelles i poseu a escalfar una paella amb oli. Tireu la ceba a la paella. Deixeu-la coure a foc suau fins que es faci transparent. Aneu remenant de tant en tant. La ceba reduirà a una tercera part aproximadament. Prepareu unes llesquetes de pa ben fines. En una cassola de terrissa o similar aboqueu el brou prèviament escalfat. Poseu la ceba al fons i al damunt les llesques de pa. A sobre de tot repartiu les llonges de formatge i poseu la cassola al forn (posició grill). Serviu-ho quan estigui ben gratinat.

1h 30min

Notes

Aquesta sopa requereix temps però té l'avantatge següent: pots preparar el brou amb anticipació. Recordeu que heu de fer un brou suau, sols amb pollastre i verdures perquè sinó resulta fort amb la ceba i el formatge. El resultat és excel•lent i us farà quedar molt bé davant d'un sopar amb amics o amb la família.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se