Risotto de ceps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

Es trinxen el porro i les escalunyes ben petites.
Se sofregeixen amb mantega i oli, mirant que agafin un color daurat intens.
S'hi afegeixen els ceps ben nets, pelats i tallats a làmines.
Quan s'han esmorteït, es reguen amb el vi.
Seguidament, s'hi afegeix l'arròs i el caldo.
Se sala i s'empebra, i es deixa coure de 15 a 17 minuts.
Se serveix de seguida.

40min

Notes

El risotto s'ha de servir immediatament i ha de quedar sucós. No és per a menjar amb cullera però no s'ha d'assecar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se