Filet de porc amb salsa de pebrots i formatge
Ingredients
- 1 filet de porc grosset (750 gr)
- 1 ceba dolça
- 3 grans d'all
- 1/2 pebrot verd italià o 1 de petit
- 1/2 pebrot vermell
- Farigola (un polsim)
- Pebre negre en gra (5 o 6 grans)
- Oli d'oliva
- 1 gotet de vi blanc
- 30 gr. de formatge que fongui bé (jo el poso ratllat)
Elaboració
Daurar en una cassola amb una mica d'oli d'oliva el filet a foc lent. Apartar-lo i reservar.
Tallar a trossets petits la ceba, els pebrots i els alls i enrossir (Pochar en castellà) a la cassola i amb l'oli que ha quedat.
Quan estigui enrossit i tobet, afegir el filet de porc, el gotet de vi, les espècies i el formatge. Tot a foc ben viu.
Deixar-ho coure al màxim fins veure que l'alcohol del vi s'ha evaporat, llavors abaixar el foc fins que la salsa s'hagi reduït.
Retirar el filet de la cassola i triturat la salsa.
Trossejar la carn, afegir a la cassola, deixar que agafi el bull i apagar el foc
Notes
Compte amb la sal, el formatge ja en porta.
La mica de farigola i el formatge donen al plat un gust especial i boníssim :))
Comparteix aquesta recepta: