Carpaccio de figues amb foie caramelitzat
Categoria:
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 8 figues fresques
- 1 rulo de foie
- 1 massa de full
- Sucre
- Barreja d'enciams
- Fruits secs variats
Elaboració
Poseu les figues una estoneta al congelador perquè agafin consistència.
Poseu la massa de full tallada a rectangles de 15x10 al forn ja calent a 180º i amb uns cigrons crusos al mig de la massa perquè no pugi, deixeu daurar i reserveu.
Amb l'ajuda d'un ganivet molt esmolat, o millor encara una talladora de fiambres, talleu les figues a làmines molt fines i poseu al centre dels rectangles de full, al damunt hi poseu làmines fines de foie i empolsineu amb sucre, gratineu al forn fins que caramelitzi i ja teniu un primer plat o entrar deliciós!
Notes
Per acompanyar hi queda molt bé una barreja d'enciams amb fruits secs com pipes, pipes de carbassa, nabius, orellanes tallades petites, el què més us agradi.
Comparteix aquesta recepta: