Carpaccio de figues amb foie caramelitzat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Poseu les figues una estoneta al congelador perquè agafin consistència.
Poseu la massa de full tallada a rectangles de 15x10 al forn ja calent a 180º i amb uns cigrons crusos al mig de la massa perquè no pugi, deixeu daurar i reserveu.
Amb l'ajuda d'un ganivet molt esmolat, o millor encara una talladora de fiambres, talleu les figues a làmines molt fines i poseu al centre dels rectangles de full, al damunt hi poseu làmines fines de foie i empolsineu amb sucre, gratineu al forn fins que caramelitzi i ja teniu un primer plat o entrar deliciós!

Notes

Per acompanyar hi queda molt bé una barreja d'enciams amb fruits secs com pipes, pipes de carbassa, nabius, orellanes tallades petites, el què més us agradi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se