Bajocada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Mallorca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem les puntes de les bajoques de faves. Les rentem ben rentades. Les tallem a una mida d'uns tres dits de llargues. Les posem a bullir fins que siguin tendres. Les escorrem i les posem a una plata per amanida. Deixarem que es refredin.
Posarem els ous a bullir. Deixarem també que es refredin.
Una vegada que tot s'hagi refredat, procedirem a muntar l'amanida. Tallarem els ous durs a daus i els afegirem a les bajoques. Tallarem les fulles de menta o herba sana ben fines i les afegirem. Ho salarem, ho amanirem amb l'oli d'oliva verge extra i li posarem un rajolí de vinagre de Módena. Ho remenarem tot.
Si hem optat per a posar-li també bacallà esqueixat, l'afegirem amb tots els ingredients i remenarem.
Bon profit.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se