Brownie de xocolata blanca amb avellanes i taronja confitada
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 60 gr . de sucre
- 150 gr . de xocolata blanca
- 100 gr . de farina
- 75 gr . de mantega
- 3 ous
- Un rajolí de vainilla
- 75 gr . d'avellanes
- 50 gr . de taronja confitada
Elaboració
Primer trossegem les avellanes i la taronja confitada .
D'altra banda, en un cassó fonem la mantega juntament amb la xocolata blanca .
En un bol a part, començarem a barrejant els ous, i el sucre. Seguidament afegim un rajolí de vainilla, també la barreja de mantega i la xocolata . Després, incorporem la farina tamisada poc a poc, ho barregem molt bé, fins que la massa quedi homogènia. Finalment, incorporem les avellanes i la taronja confitada .
És el moment de preparar la safata del forn. Untem la safata amb mantega i la empolvorem amb farina. Afegim la massa del brownie, ho posem al forn a 180 graus durant 25 minuts .
El traurem,i quan estigui fred el tallarem en porcions, empolvorem amb una capa una mica generosa de sucre glas .
Exquisit brownie !!
Comparteix aquesta recepta: