Amanida molt variada i “especial”

Ingredients

2 racions

Elaboració

-Netegem una mica d’ecarola i d’enciam.
-Pelem el cogombre a làmines i d’una làmina en fem 2 o 3 trossos.
-Rentem els tomàquets i en fem grills
-Tallem el formatge en rectangles petits.
-Netegem les maduixes i si no són grans les deixem senceres.
-Netegem les endívies, traiem les fulles més tendres i les deixem senceres.
-Agafem el mig alvocat, li treiem la pell i en fem trossos.
-Barregem en un pot de plàstic que tingui forat ( del tipus dels ciclistes ) , l’oli d’oliva verge extra , el vinagre i una cullera de mostassa de Dijon groga. Tot molt ben barrejat i que quedi prou líquit per poguer amanir amb el pot.
-En un plat gran i fondo, anem posant els ingredients: les endívies al lateral , el mig l’enciam i l’escarola , a mesura que i posem els ingredients ho salem una mica i també un raig de la barreja d’oli, vinagre i mostassa, continuem posant ingredients : els talls de formatge en els laterals, les maduixes amb els grills de tomàquet i els trossos d’alvocat pel mig , el cogombre laminat pels laterals i pel mig i finalment els fruits secs escampats. Una mica de sal i ho amanim amb la barreja d’abans.
-Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se