Creps per nens
Categoria:
Ingredients
- 2 ous sencers
- 10 g de mantega
- 100 g de farina blanca
- 1/2 culleradeta de sal
- 300 cl de llet sencera crua
- 2 cullerades d'aigua
- 100 g d'encenalls de pernil dolç
- 100 g de formatge ratllat
- 100 g d'espinacs, o ruca, o bledes, o canonges...
Elaboració
Preparació: 10 minuts
Cocció: 10 minuts i 2h. de repòs
Ingredients (per a 500 g de massa)
Procediment:
1. Poseu la farina directament a un bol de treball i barregeu-la amb la sal i els 2 ous.
2. Alleugeriu la massa amb l'aigua i la llet. Treballeu amb la batedora fins que us quedi una crema homogènia.
3. Afegiu-hi la mantega fosa i continueu-ho batent fins que quedi ben integrada.
4. Deixeu-ho reposar 2 hores.
5. En una paella antiadherent a foc molt suau, feu una pel·lícula de mantega, i poseu-hi la massa de crep. Escampeu-la ràpidament per tota la superfície. Quan sigui cuita, gireu-la i coeu-la 10 segons més per l'altra banda.
6. Repetiu l'operació fins que s'acabi la massa.
7. Tempereu el forn a 180º per gratinar.
8. Poseu a cada crep un parell de llenques de pernil dolç, unes quantes fulles d'espinac sense la tija.
9. Emboliqueu la crep com si fos un caneló i poseu-la a una safata per anar al forn.
10. Quan les tingueu totes, poseu-hi formatge ratllat i deixeu-les al forn fins que s'enrosseixi el formatge
Comparteix aquesta recepta: